Beoordelingen van Gossimijne Den Bosch

Recente recensies van Gossimijne Den Bosch

4 sterren na 79 reviews

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima ... wij vonden deze keer de friet heel lekker ...

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend smakelijk! En goede portie. Een zak friet en een zak brood, terwijl we twee friet hadden verwacht, maar het brood was ook lekker. Kroepoek was wat zacht door warmte van de rest in dezelfde zak, maar heeft de pret niet hoeven drukken.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk .... alleen de frites was te hard gebakken ...jammer . Het Gossi ijs was ook heel lekker ! Bosvruchten ...

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en heerlijk eten! Bezorger kon het in eerste instantie niet vinden, dus ben naar buiten gelopen en toen was het opgelost! Eten was top en de hoeveelheid ook! Eerste keer bij jullie besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar! Enige wat jammer was, was dat het bijbehorende (gratis) bijgerecht niet geleverd was... Deze stond wel op de bestellijst, maar was helaas niet aanwezig.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een proeverij pakket vlees en proeverij pakket vegan. Superlekker, alleen jammer dat bij de bezorging een groot deel van de bakjes op hunt kant waren geraakt waardoor het er niet zo mooi meer uitzag. Nog wel een tip: de drie warme vleesgerechten zaten bij elkaar in, wat ervoor zorgde dat niet alleen de sate, maar ook de spareribs en het andere stukje vlees allemaal compleet onder de pindasaus zaten.. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Had er meer van verwacht. De porties waren goed, de smaak vlak.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren lauw, kinder keuze pakket bevatte een medium rare hamburger (niet echt voor kids, rauw vlees), gossiburger ook niet top warm. Concept moet misschien met verwarm instructies, zodat alles in 10minuten oventijd warm en afgebakken kan worden thuis. Vaker ervaren nu, zou de kwaliteit zeker ten goede komen. Hadden besteld voor half 6, kreeg een bevestiging dat ze komen brengen om kwart over 5. Bezorger stond uiteindelijk om 7 over 5 voor de deur. Dat is wat mij betreft niet oke, vraag dan ook geen bezorgtijden aan de klant, als je toch zelf gaat bepalen wanneer je het komt bezorgen. Nu de definitieve (derde) Bevestiging dat de gossi formule in Den Bosch, niet meer aansluit aan onze wensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel positief verrast! Lekker eten, snel bezorgd. Alles goed warm. Gaan we zeker nog eens doen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben wel blij dat Gossimijne in de toekomst hun lekkere eten blijft thuisbezorgen .... We zijn er helemaal aan gewend ...

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan box voor twee personen besteld en was heerlijk! Genoeg eten, goede smaak en er is rekening gehouden dat alles veganistisch moest zijn! Ga zeker weer bestellen! Ps: de Vegan lasagne is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

2 heerlijke proeverijboxen afgehaald. Erg lekker en niet duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We kregen genoeg eten, het was goed op temperatuur en vers. Zeker een aanrader.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker, we hadden alleen geen kruiden op de gossiefriet en dan is de groen ineens een stuk minder gossie. De rest Tip top in orde

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, Complimenten!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf zelden slechte reviewed, maar deze keer wel. We hadden een super snelle bezorging, maar het eten was gewoon echt slecht. De saté van de haas was taai en enigszins droog. De satésaus was water met een beetje saté smaak. Er zaten geen uitjes bij terwijl beschrijving wel zei. De ossenhaas puntjes well done en met stuiter ballen terwijl medium was besteld en een extra gratis gerecht wat we zouden krijgen zat er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed. Eten was heerlijk en lekker warm. Top geregeld, zijn super tevreden. Bedankt voor de goede service

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top service, en super goed eten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt absoluut geen aanrader! Hebben het proeverij menu besteld voor 2 personen.. Van te voren nog gebeld hoe de porties waren zeiden ze dat het voldoende was en dat je na het eten vol zou zitten nou je kreeg zo weinig dat ik hierna nog zelf moest koken omdat we nog honger hadden! Ook bij de salade erbij gezet een zonder alcohol een met krijg je gewoon maar een bakje met salade... Jammer denk je een avond niet te hoeven koken sta je als nog een hele maaltijd te Maken!! Vond dit echt een tegenvaller want als je eten besteld verwacht je wel dat je vol zit en ben al geen hele grote eter maar dit was echt belachelijk!!! Het eten was er overigens wel snel dat dan weer wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al een mail naar Gossimijne DB gestuurd. Strekking van het verhaal: De frietjes waren heel bleek (niet lang genoeg gebakken?) en mega vettig en slap. Al het vlees (dus kip, saté en spare ribs) was droog. De smaken waren goed, maar we moesten eigenlijk elke hap wegspoelen met saus (die er ook niet/niet voldoende bij zat). Twee van de drie kroketten waren geklapt en dus niet eetbaar. De garnalen in panko waren erg vettig en verder zat er niet veel smaak aan. De bezorgster kon de deurbel niet vinden en gaf aan al een minuut of 10 aan het zoeken te zijn geweest, dus wellicht heeft dat ook niet bijgedragen aan de kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht gegeten. Diverse malen in de bosch en Uden fysiek wezen eten. Altijd goed. Dit sloeg nergens op. Friet slapper dan slap, net als de spare ribs. Deze Haden nog kleur, nog smaak. Volgende keer iets anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, eten op zich lekker, maar we hadden 'medium rare' besteld. Al het vlees was compleet doorbakken.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd.Meer wil je ook niet als 1e klant

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ons eten was nog lekker warm zelfs na 13 minuten naar huis rijden. Het is alleen wel lastig met parkeren daar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de Vegan-box besteld voor 2 personen. Helaas hadden we een vlees-box ontvangen. Direct bij de berzorger gemeld en ze boden direct excuses aan. We mochten de vlees-box houden en de vegan box werd snel hierna ook bezorgd. Het eten was super, vooral voor een bezorgde maaltijd. Topservice en topkwaliteit.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden de proeverij vlees. Erg lekker. We stonden er van te kijken, zo veel voor relatief zo weinig geld.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk gegeten. Vanwege moederdag flesje rosé er bij gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten geweest. Proeverijbox vlees en kinderbox waren goed gevuld en alles was goed warm. Voor herhaling vatbaar!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeker voor herhaling vatbaar

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vis was erg lekker, carpaccio ook. Kip en saté vd haas erg doorgebakken en daardoor hard en droog. Ruim voldoende tapas. Al met al erg lekker, jammer vh vlees.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klinkt misschien raar, de bestell8ng was 20 minuten te vroeg. Niet alle eters waren al aanwezig.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar bij afhalen, vriendelijk personeel, Lekker en meer dan genoeg Dus voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels onze 2e ervaring met het eten en de bezorging. Over beide keren super tevreden smaakte goed en precies op tijd zoals was aangeven. Helemaal Top.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren niet gaar. Bij bestelling van meerdere soorten vlees zou het chill zijn als het afgeschermd zou zijn zodat de spareribs niet onder de satésaus zou zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de vleesproeverij en de veganbox besteld. Alles was super lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. We hebben heerlijk gegeten en de hoeveelheid was echt ruim voldoende. Ikzelf vond vooral de vegan groentenlasgna erg lekker en met pit! We hebben genoten! We gaan zeker binnenkort nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed, alleen frietjes waren niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘t is te hopen dat ‘t virus gauw overgaat , maar ‘t thuisbezorgen bij Gossimijne dan gewoon door blijft gaan ...😉👍🏼

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ronduit heerlijk en heel netjes verpakt. We hebben thuis echt een feestelijke proeverij van gemaakt. Eerst de koude gerechten, daarna de warme en het toetje een tijdje later. Kortom een heerlijke feestelijke gezellige avond thuis! See you soon

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Plus: Erg uitgebreide keuze, grote porties, erg snel bezorgd: helemaal top. Eten was ook lekker. Verbeter: Vlees soms iets te droog. Snel koud. Zeker aan te raden / voor herhaling vatbaar.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heel snel bezorgd. Ruime porties en goed warm! Voor herhaling vatbaar

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit! Het was verrassend erg lekker, goed warm! Voor herhaling vatbaar! Wij hadden een complete maaltijd voor nog geen 30 euro met twee en nog over :) Ga zeker ook bestellen voor aangeklede borrel.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de snelle service en het eten was van goede kwaliteit. Suprisebox is een aanrader als bijgerecht.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een vlees en een vegan proeverij. Alles was erg lekker. Bestelling stond ook op tijd klaar.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima , heel lekker ... alleen was ‘t weer jammer dat er in het bestelmenu staat dat je er lekkere dikke frieten bij krijgt ...en dat je dan toch dunne frietjes krijgt ...net als bij de vorige keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was gisteren lauw en niet lekker Vis was sopperig Vlees was goed van smaak maar koud Dus al met al viel het tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super geregeld, maar dan genoeg en genoten van de maaltijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Wat wel echt zonde was is dat de saus die volgens het menu aanwezig moet zijn niet meegeleverd was. Vooral de saté vonden we zonde

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk, alleen de olijven door de snoeptomaatjes van de kinderen vind ik persoonlijk niet zo'n goed idee.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en echt genoten van de heerlijke tapas. Alle gerechtjes waren heel erg lekker!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer, we kregen zeer weinig eten voor de prijs en ook de smaak viel tegen. De frietjes waren helaas amper gebakken en dus nog gedeeltelijk rauw. Zonde, niet voor herhaling vatbaar.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd afgeleverd (zelfs 10 min eerder dan geland). De tapasbox met vlees was zalig. Lekker gevarieerd en meer dan genoeg. Volgende keer bestellen we de tapas vis box. Lijkt me ook heerlijk.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden ‘n heerlijk menu bij U besteld van mixed vlees van de grill . Overal op de menukaart stond dat erbij je menu dikke frieten geserveerd zouden worden . Alleen bij ons zaten dunne te hard gebakken frietjes bij ...Dat was jammer ... Verder was het vlees heerlijk ! Volgende week gaan we weer uw menukaart bekijken om iets lekkers bij u te bestellen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft allemaal goed gesmaakt de salade was de volgende dag nog steeds lekker

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de proeverijbox vlees voor twee was prima! Wat betreft de proeverij vis was het gerechtje Gamba Framb

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de proeverijbox besteld. Dit was erg lekker! We hebben genoten van de afwisselende gerechtjes.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, alles was heerlijk en goed warm! Wij hebben gesmuld! Voor herhaling vatbaar.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor twee personen de proeverijbox vlees besteld met gossi's smikkelfeestje. Kregen er gratis een bijgerecht bij -> borrelbox surprise. Werd op de gewenste tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en de warme gerechtjes waren nog warm! We hebben lekker zitten eten met z'n tweeën, was ook meer dan genoeg!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen was het lekker met uitzondering van de friet en de varkenshaas. Die leken beide oud en al eens gebakken geweest. Daarnaast was de levering in eerste instantie niet compleet. De volgende keer beter wellicht.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs en Javaanse saté werden keurig en snel thuisbezorgd en vergezeld van een warme borrelsnack als verrassing. Zowel kwaliteit als kwantiteit zijn dik in orde. Een aanrader!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was prima en de bezorging spot on! ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beviel goed! Was een verrassing wat het zou worden, ik kon namelijk niet op website /social medio vinden wat de dagdeal was. Erg lekker! Alleen weten we nog steeds niet zeker wat we precies hebben gehad (uiteraard wel vermoeden hoor ;) maar briefje erbij wat t was zou fijn zijn geweest. Alles goed verpakt en op tijd bezorgd. Mail van te voren is ook erg fijn. Maaltijd was lekker (zowel vis/vlees/salade/frietjes). Alleen de aardappelgratin viel tegen (dikke boterige kaassaus). Gelukkig hadden we extra frietjes besteld. Al met al voor herhaling vatbaar (al willen we ook andere horeca steunen) en aangeraden bij vrienden!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, lekker,grote porties en warm! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie mail

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op de afgesproken tijd en het eten was erg lekker!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, maar het eten was al koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker, alleen was het vlees best koud wat erg jammer was. Desondanks smaakte het wel erg goed.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk! Thuis bezorgd met zelfde kwaliteit als in het restaurant. Frietjes waren wel snel koud.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De iet wat latere bezorging werd met een vriendelijk gebaar en glimlach goedgemaakt. Omdat alles bijna koud was geworden moest er opgewarmd worden. Alles was dusdanig al gaar en klaar,dat het te gaar en dus veelal droog was. ..Jammer, want dat er kwaliteit gezocht wordt is in de gerechtjes wel te proeven

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was helaas nogal droog. De rest was lekker! Bestelling netjes en op tijd en leuk dat er een handgeschreven berichtje op het kaartje stond

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk én mooie porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld: 1x lamsrack en 1x proeverijvis. Vis was droog en had weinig smaak. Lamsrack was gedeeltelijk verbrand friet was niet te eten enz enz. Al met al erg slecht en dat voor 44 €. Zal hier niet meer bestellen. Het enige pluspunt was dat de bezorging precies op tijd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes exact op de afgesproken tijd bij ons en erg vriendelijk. De friet was helaas niet goed doorbakken en meer rauw dan gaar. Vlees was erg lekker!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar de porties hadden wat groter moeten zijn.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tof dat jullie zo dit doen. Ook gedacht aan mijn zwangerschap en een kaartje gekregen. Zeer attent!